Romanian English French

Servicii Decora Design

Confecționare

     De-a lungul celor peste 10 ani de experiență, în atelierul nostru de croitorie am creat perdele și draperii pentru locații remarcabile – hoteluri din Paris, ambasade, instituții, restaurante, vile sau apartamente.

     Decora Design executa în atelierul propriu o gama larga de produse:
- perdele;
- draperii;
- cuverturi;
- fețe de masă, naproane;
 -lenjerie cu dimensiuni speciale;
- drapaje, decoruri sofisticate;
- tapițare/remodelare mic mobilier;
- borduri,  sisteme romane atipice.

     Avem standarde internaționale, de aceea colaborăm cu arhitecți de seamă – inovativi și exigenți - atât pe plan local, cât și din Franța, Elveția sau Belgia.
Atelierul nostru de croitorie are o echipă numeroasă ce poate realiza cele mai complexe elemente – satisfacem toate cerințele, lucrăm cu toate tipurile de materiale, inclusiv cele deosebit de pretențioase sau dificile.  Realizăm orice tip de cusături – rejansă creț, paralel – transparentă și mată, ori rejansă fagure – transparentă și mată.

     La Decora Design, croim la comandă perdele clasice, rejanse, draperii, drapaje cu pasmanterii, șnururi, perdele și draperii pe capse, bride. De asemenea, facem diferite cute manuale, cute fixe, cuverturi, fețe de pernă cu încrustații sau aplicații. Remodelăm huse de canapea, tapiserii, scaune sau fotolii și croim borduri, drapaje și sisteme romane atipice.

Sus
Copyright © 2014 Decora Design. Toate drepturile rezervate.