Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

înțeleg
Romanian English French

15 Ani de profesionalism

Din ce motive ar trebui sa ne alegeti pe noi? Pentru ca-i meritați pe cei mai buni din domeniu! Descoperiți avantajele Decora Design!

Despre noi...

Servicii de la A la Z

La noi găsiți toate serviciile de care veți avea nevoie. Consilierii, croitorii și montatori noștri vor transforma locuința dumneavoastră într-un cămin primitor și călduros.

Serviciile Decora Design...

Materialele Noastre

Mii de modele de țesături pentru decorarea ferestrelor, sisteme de prindere adaptate estetic și funcțional dorințelor dumneavoastră. Facem totul pentru a înfrumuseța orice spațiu, oricare fereastră.

Țesăturile Decora Design...

Produsele Decora Design

Accesorii textile

Fete de masa si naproane

     Orice masa festiva merita un ambient pe masura. Cu fetele de masa si naproanele Decora Design puteti crea atmosfera pe care v-o doriti atunci cand luati o masa in familie, ori aveti o ocazie speciala. De asemenea, hotelurile sau restaurantele pot beneficia de oferta noastra variata. Prin arta aranjarii mesei, clientii se vor simti rasfatati si incantati de bunul gust si rafinamentul alegerii dumneavoastra.

 


 

Produsele Decora Design

Accesorii textile

Perne decorative

     Pernele decorative pe care le puteti gasi la Decora Design pot fi create astfel incat sa se asorteze cu intreaga incapere si sa completeze tapiteriile obiectelor de mobilier. Colorate, pufoase, cu modele diverse, ele va vor inveseli camera sau vor accentua eleganta oricarui spatiu interior.

 


 

Produsele Decora Design

Accesorii textile

Ciucuri

     Ciucurii sunt accesorii textile ce pot adauga un plus de stil draperiilor dumneavoastra. La Decora Design puteti gasi ciucuri din matase, bumbac sau alte materiale, care, asortate unor draperii potrivite sau atasati pernelor decorative ar putea completa perfect decorarea ferestrelor dumneavoastra prin aceste detalii pline de rafinament.

 


 

 

Produsele Decora Design

Accesorii textile

Pasmanterii

     La Decora Design puteti gasi toate modelele de pasmanterii care va vor infrumuseta draperiile sau tapiteriile. Cum orice detaliu poate accentua frumusetea unei tesaturi, va asteptam la specialistii nostri, alaturi de care veti putea face cele mai bune alegeri.

 


 

                                                          

Showroom

showroom_Decora_Design_Perdele_si_Draperii

Peste 10 000 de modele de țesături te așteaptă în showroom-ul nostru. Unde? În centrul Bucureștiului - in Piața Romană. Este ușor să ajungi la Decora Design. Dispunem de locuri de parcare pentru clienții noștri. Vă așteptăm!

Detalii...

Consultanta

Consultanta_Design_Interior_perdele_draperii

Soluții creative, estetice și funcționale de consultanta si proiectare: designerul nostru specializat vă poate ajuta să luați cele mai bune decizii în funcție de preferințele dumneavoastră, spațiul ce urmează să fie decorat și bugetul disponibil. 

Detalii...

 

 

Colectii

Colectii_perdele_draperii_decora_design

Avem  tot ceea ce vă doriți, ce se potrivește încăperii dumneavoastră și ce e mai nou pe plan internațional. Colecțiile noastre de perdele, draperii, tapet și alte țesături sunt impresionante: la Decora Design vei găsi o avalanșă de culori și modele. De ce să ne credeți pe cuvânt? Vă așteptăm la noi să vă convingeți!

Detalii...

 

 

Gama Economică

perdele_draperii_ieftine_bucuresti
Gama Economică Decora Design vine cu produse de calitate la prețuri accesibile pentru fiecare – perdele, draperii, sisteme de prindere, tapet, corpuri de iluminat. Ideală pentru cei cu un buget limitat, gama variată de propuneri pe care le avem pentru dumneavoastră vă va ajuta să creați un spațiu ambiental surprinzător cu cheltuieli minime.  

Detalii...

Despre perdele și draperii - estetica frumosului

„Am întâlnit la Decora Design nu doar un business cu produse variate, de o reală calitate, ci și o echipă unită, primitoare, fiecare membru completându-l perfect pe celălalt, astfel încât clienților nu le rămâne de făcut nimic altceva decât să se bucure de produsele Decora și de serviciile complete, realizate cu drag de fiecare membru al echipei în parte.

Profesionalismul cu care tratează orice proiect, tradiția lor pe piața românească și internațională și chiar discreția pe care le-o oferă clienților îi recomandă în orice context ca fiind specialiștii în perdele și draperii.”

Harbert E.

Arhitect colaborator

Profesionalism, promptitudine, flexibilitate

„Când ai nevoie de un anumit serviciu, în permanență ai temerea ca proiectul tău nu este prioritar pentru  compania respectivă și că nu va ieși conform indicațiilor si nevoilor tale.

În colaborarea avută cu Decora Design, am avut încredere pe tot parcursul proiectelor noastre că se lucrează pentru îndeplinirea cerințelor mele. Pot spune cu certitudine că Decora Design este o companie care dă dovadă de profesionalism, promptitudine, flexibilitate și este orientată către nevoia clientului. ”

Cosmin Rotarescu

General Manager – Lloyd’s RSS

Sus
Copyright © 2018 Decora Design. Toate drepturile rezervate.