Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

înțeleg
Romanian English French

15 Ani de profesionalism

Din ce motive ar trebui sa ne alegeti pe noi? Pentru ca-i meritați pe cei mai buni din domeniu! Descoperiți avantajele Decora Design!

Despre noi...

Servicii de la A la Z

La noi găsiți toate serviciile de care veți avea nevoie. Consilierii, croitorii și montatori noștri vor transforma locuința dumneavoastră într-un cămin primitor și călduros.

Serviciile Decora Design...

Materialele Noastre

Mii de modele de țesături pentru decorarea ferestrelor, sisteme de prindere adaptate estetic și funcțional dorințelor dumneavoastră. Facem totul pentru a înfrumuseța orice spațiu, oricare fereastră.

Țesăturile Decora Design...

Produse

Corpuri de iluminat

Lumini exterior

     Creati o atmosfera de basm in curtea casei dumneavoastra, in gradina sau pe terasa, alegand cele mai frumoase si utile corpuri de iluminat pentru exterior. La Decora Design gasiti numeroase variante de corpuri de iluminat pentru exterior, astfel incat dumneavoastra sa va puteti bucura de o seara relaxata pe veranda, in gradina sau pe terasa. 


 

 

     Alegeti un detaliu care scoate din anonimat orice incapere care se vrea a fi in trend!

Sofisticate, colorate, innovative, discrete sau indraznete, dar foarte catchy, suspensiile de la Decora Design lumineaza si ofera un aer aparte oricarei incaperi.

 

     Daca vi se pare greu sa alegeti din sutele de modele, consilierii Decora Design va stau la dispozitie si va vor indruma sa faceti cea mai fericita alegere!

 


 

Produse

Corpuri de iluminat

Plafoniere

     Plafonierele, clasice sau moderne, de diferite dimensiuni ofera o lumina calda, care evidentiaza intregul design al incaperii. Ele sunt recomandate pentru incaperi cu inaltimi medii si mici si cu suprafete medii.

     Plafonierele asigura lumina in toata camera si, totodata, reprezinta un accesoriu cu stil. Modele clasice sau creatii ale unor designeri renumiti, cu design deosebit, la Decora Design gasiti corpuri de iluminat potrivite oricarui spatiu si stil, dar mai ales, nevoilor dumneavoastra de iluminare.


 

Produse

Corpuri de iluminat

Lămpi

     Iluminatul poate transforma casa in locul ideal pentru relaxare - fie ca este vorba de lectura, lenevitul pe canapea sau vizionatul la TV. De aceea, Decora Design va pune la dispozitie numeroase moduri de a va lumina casa, cu stil si eleganta, fara a face risipa de energie.

     Puteti alege dintr-o gama variata de lampi Decora Design - modele retro, moderne, futuriste, clasice. Pe care o preferati?


 

Lustre de toate dimensiunile, formele si culorile pentru a completa si desavarsi camera ori biroul dumneavoastra.

 


 

 

Showroom

showroom_Decora_Design_Perdele_si_Draperii

Peste 10 000 de modele de țesături te așteaptă în showroom-ul nostru. Unde? În centrul Bucureștiului - in Piața Romană. Este ușor să ajungi la Decora Design. Dispunem de locuri de parcare pentru clienții noștri. Vă așteptăm!

Detalii...

Consultanta

Consultanta_Design_Interior_perdele_draperii

Soluții creative, estetice și funcționale de consultanta si proiectare: designerul nostru specializat vă poate ajuta să luați cele mai bune decizii în funcție de preferințele dumneavoastră, spațiul ce urmează să fie decorat și bugetul disponibil. 

Detalii...

 

 

Colectii

Colectii_perdele_draperii_decora_design

Avem  tot ceea ce vă doriți, ce se potrivește încăperii dumneavoastră și ce e mai nou pe plan internațional. Colecțiile noastre de perdele, draperii, tapet și alte țesături sunt impresionante: la Decora Design vei găsi o avalanșă de culori și modele. De ce să ne credeți pe cuvânt? Vă așteptăm la noi să vă convingeți!

Detalii...

 

 

Gama Economică

perdele_draperii_ieftine_bucuresti
Gama Economică Decora Design vine cu produse de calitate la prețuri accesibile pentru fiecare – perdele, draperii, sisteme de prindere, tapet, corpuri de iluminat. Ideală pentru cei cu un buget limitat, gama variată de propuneri pe care le avem pentru dumneavoastră vă va ajuta să creați un spațiu ambiental surprinzător cu cheltuieli minime.  

Detalii...

Despre perdele și draperii - estetica frumosului

„Am întâlnit la Decora Design nu doar un business cu produse variate, de o reală calitate, ci și o echipă unită, primitoare, fiecare membru completându-l perfect pe celălalt, astfel încât clienților nu le rămâne de făcut nimic altceva decât să se bucure de produsele Decora și de serviciile complete, realizate cu drag de fiecare membru al echipei în parte.

Profesionalismul cu care tratează orice proiect, tradiția lor pe piața românească și internațională și chiar discreția pe care le-o oferă clienților îi recomandă în orice context ca fiind specialiștii în perdele și draperii.”

Harbert E.

Arhitect colaborator

Profesionalism, promptitudine, flexibilitate

„Când ai nevoie de un anumit serviciu, în permanență ai temerea ca proiectul tău nu este prioritar pentru  compania respectivă și că nu va ieși conform indicațiilor si nevoilor tale.

În colaborarea avută cu Decora Design, am avut încredere pe tot parcursul proiectelor noastre că se lucrează pentru îndeplinirea cerințelor mele. Pot spune cu certitudine că Decora Design este o companie care dă dovadă de profesionalism, promptitudine, flexibilitate și este orientată către nevoia clientului. ”

Cosmin Rotarescu

General Manager – Lloyd’s RSS

Sus
Copyright © 2018 Decora Design. Toate drepturile rezervate.