Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

înțeleg
Romanian English French

15 Ani de profesionalism

Din ce motive ar trebui sa ne alegeti pe noi? Pentru ca-i meritați pe cei mai buni din domeniu! Descoperiți avantajele Decora Design!

Despre noi...

Servicii de la A la Z

La noi găsiți toate serviciile de care veți avea nevoie. Consilierii, croitorii și montatori noștri vor transforma locuința dumneavoastră într-un cămin primitor și călduros.

Serviciile Decora Design...

Materialele Noastre

Mii de modele de țesături pentru decorarea ferestrelor, sisteme de prindere adaptate estetic și funcțional dorințelor dumneavoastră. Facem totul pentru a înfrumuseța orice spațiu, oricare fereastră.

Țesăturile Decora Design...

Colectii Decora Design

 

   

Colectii la Decora Design

     

      Colectiile noastre de perdele, draperii, tapet si alte tesaturi pentru decoratiuni complete sunt impresionante, atat prin calitatea produselor precum si prin diversitatea pe care am reusit sa o construim prin trecerea timpului.

      La Decora Design, gasesti in permanenta un registru impunator de modele exprimat totodata printr-o gama de culori extravaganta. In prezent, avem numerosi furnizori din intreaga Europa si astfel colectiile noastre de produse sunt mereu in trend. Cele mai noi colectii de perdele, draperii, tapet, jaluzele si, in general, tesaturi pentru diferite utilizari pot fi gasite la Decora Design.

      Ne mandrim cu varietatea materialelor si paletelor cromatice regasite in gama noastra de produse. Cu peste 7000 de tesaturi pentru perdele, draperii si tapiserii, nenumarate texturi, culori si modele, Decora Design este locul in care cu siguranta vei gasi ceea ce cautai.


 

perdele_draperii_zimmer_rhode perdele_draperii_alhambra perdele_draperii_kobe

perdele_draperii_unland perdele_draperii_prestigious_textiles sisteme_mottura

                                         perdele draperii moderne JAB-thumbnail-colectii

Colectii Decora Design

Prestigious Textiles

     Prestigious Textiles este o companie cu peste 25 de ani de experienta. Cu sedii in UK, Franta, China, Olanda si nu numai, inovatia si conceptele indraznete stau la loc de cinste in portofoliul lor de produse.

     Producatori de seama de tapet si materiale textile, compania Prestigious Textiles reuseste sa surprinda cele mai fresh trenduri din toata lumea si, in acelasi timp, sa adauge fiecarei colectii elemente originale si surprinzatoare. 

Colecții Decora Design

Zimmer + Rhode

  

      Zimmer + Rhode este o companie cu traditie din Germania ce produce tesaturi, lenjerie de pat si aplicatii pentru mobilier din fibre naturale si artificiale. Colaborarea indelungata dintre Decora Design si Zimmer + Rhode, ne ofera posibilitatea de a diversifica oferta pentru clientii nostri cu produse de calitate, mereu la moda.

      New York, Paris, Milano, Londra, Dubai, Hong Kong si Romania, prin Decora Design, se bucura de calitatea indiscutabila a tesaturilor Zimmer + Rhode. Fondata in 1899, traditia si experienta companiei germane garanteaza calitatea si diversitatea produselor.

      Va invitam si pe dumneavoastra sa fiti mereu aproape de noile tendinte internationale prin produsele pe care le gasiti la Decora Design.

Colectii Decora Design

 Alhambra

     Alhambra ne aduce din Spania tesaturi de lux, perdele si draperii din cele mai creative materiale, cu zeci de modele si imprimeuri. Peste 100 de tari se bucura de produsele acestei companii, prezenta pe piata textilelor din 1977.

     Pretul competitiv al decoratiunilor interioare si produselor de amenajare ii recomanda ca fiind una dintre cele mai bune alegeri in ceea ce priveste raportul calitate-pret. Colectiile lor sunt rezultatul unei munci constante ale echipei Alhambra  in cercetarea, dezvoltarea si reinventarea produselor si materialelor textile.

     Alaturarea texturilor, culorilor si materialelor duce la crearea unor solutii de decorare si amenajare pline de inspiratie si originalitate. 

Showroom

showroom_Decora_Design_Perdele_si_Draperii

Peste 10 000 de modele de țesături te așteaptă în showroom-ul nostru. Unde? În centrul Bucureștiului - in Piața Romană. Este ușor să ajungi la Decora Design. Dispunem de locuri de parcare pentru clienții noștri. Vă așteptăm!

Detalii...

Consultanta

Consultanta_Design_Interior_perdele_draperii

Soluții creative, estetice și funcționale de consultanta si proiectare: designerul nostru specializat vă poate ajuta să luați cele mai bune decizii în funcție de preferințele dumneavoastră, spațiul ce urmează să fie decorat și bugetul disponibil. 

Detalii...

 

 

Colectii

Colectii_perdele_draperii_decora_design

Avem  tot ceea ce vă doriți, ce se potrivește încăperii dumneavoastră și ce e mai nou pe plan internațional. Colecțiile noastre de perdele, draperii, tapet și alte țesături sunt impresionante: la Decora Design vei găsi o avalanșă de culori și modele. De ce să ne credeți pe cuvânt? Vă așteptăm la noi să vă convingeți!

Detalii...

 

 

Gama Economică

perdele_draperii_ieftine_bucuresti
Gama Economică Decora Design vine cu produse de calitate la prețuri accesibile pentru fiecare – perdele, draperii, sisteme de prindere, tapet, corpuri de iluminat. Ideală pentru cei cu un buget limitat, gama variată de propuneri pe care le avem pentru dumneavoastră vă va ajuta să creați un spațiu ambiental surprinzător cu cheltuieli minime.  

Detalii...

Despre perdele și draperii - estetica frumosului

„Am întâlnit la Decora Design nu doar un business cu produse variate, de o reală calitate, ci și o echipă unită, primitoare, fiecare membru completându-l perfect pe celălalt, astfel încât clienților nu le rămâne de făcut nimic altceva decât să se bucure de produsele Decora și de serviciile complete, realizate cu drag de fiecare membru al echipei în parte.

Profesionalismul cu care tratează orice proiect, tradiția lor pe piața românească și internațională și chiar discreția pe care le-o oferă clienților îi recomandă în orice context ca fiind specialiștii în perdele și draperii.”

Harbert E.

Arhitect colaborator

Profesionalism, promptitudine, flexibilitate

„Când ai nevoie de un anumit serviciu, în permanență ai temerea ca proiectul tău nu este prioritar pentru  compania respectivă și că nu va ieși conform indicațiilor si nevoilor tale.

În colaborarea avută cu Decora Design, am avut încredere pe tot parcursul proiectelor noastre că se lucrează pentru îndeplinirea cerințelor mele. Pot spune cu certitudine că Decora Design este o companie care dă dovadă de profesionalism, promptitudine, flexibilitate și este orientată către nevoia clientului. ”

Cosmin Rotarescu

General Manager – Lloyd’s RSS

Sus
Copyright © 2018 Decora Design. Toate drepturile rezervate.