Colectii Decora Design

Jab Anstoetz Romania

Jab Anstoetz a fost fondata in anul 1946 fiind o afacere de familie. Astazi, compania de perdele si draperii este condusa de cea de-a treia generatie a familiei si dupa cum era de asteptat, au reusit sa dezvolte o experienta vasta in acest domeniu. JAB se afla de-a lungul anilor in topul celor mari companii din industria perdelelor si draperiilor.
JAB – O fuziune perfecta intre traditie, creativitate si stil. Colectia de perdele si draperii JAB ANSTOETZ transmite o viziune eleganta asupra stilului de viata prin simpla alegere a materialelor de cea mai buna calitate. Perdelele si draperiile sunt disponibile printr-o varietate unica de design-uri, culori si materiale.
De asemenea si noi suntem in cautare de noi idei de design pentru perdele si draperii in vederea decorarii caselor si a birourilor, iar tesaturile JAB sunt create pentru a infrumuseta camerele si a aduce confort casei dumneavoastra. Jab creeaza perdele si draperii cu diverse particularitati care ofera o atmosfera unica camerelor. Acestea se pot adapta unor nenumarate stiluri de design interior pentru a satisface viziunea oricarei persoane.
Astfel ca, va invitam sa descoperiti mai jos cele mai populare colectii de perdele si draperii JAB listate in ordine alfabetica si aici daca doriti sa explorati toata gama de perdele si draperii:
Ambrosia, Armadillo, Armadillo metallic, Avantgardist, Barcelona, Boa metallic, Broken pieces, Caazpa Caledon, Capri, Cherie, Colenso, Colubrid, Coralis, Costa, Desire, Dragon, Duomo, Edeline, Edna, Elea, Elice, Fiora, Floresca, Flower power, Garret, Gavet, Johnny, Lavera, Loft, Malabar, Megan, Positano, Reverso, Satino .