Alte Colectii Decora Design

Studioart Romania

Studioart este o companie tânără creată din intuiția creativă a lui Nadia și a Gianfranco Dalle Mese, care este înrădăcinată într-o tradiție îndelungată de prelucrare a pielii, când, în 1967, Giuseppe Dalle Mese a fondat tinuta de origine: o companie care s-a transformat de-a lungul anilor, pe baza de meșteșuguri la un grup industrial și care este acum considerată o excelenta internaționala.

Pielea se află în centrul călătoriei creative a companiei Studioart, concentrată pe promovarea utilizării sale în arhitectură și decorațiuni interioare, atât pentru spații private cât și pentru spații publice: Leatherwall este o colecție de tapet din piele exclusivistă care se mândrește perfect cu măiestria italiană și gustul contemporan.

Studioart oferă, de asemenea, o gamă largă de piele pentru tapițerie, concepute special pentru a satisface cele mai diverse nevoi. Toate piele provin din materii prime europene premium, care sunt prelucrate cu o producție bine realizată în Italia, în ceea ce privește mediul.