Colectii Decora Design


Alhambra Romania.

Alhambra Romania ne aduce din Spania tesaturi de lux, perdele si draperii din cele mai creative materiale, cu zeci de modele si imprimeuri. Peste 100 de tari se bucura de produsele acestei companii, prezenta pe piata textilelor din 1977.

Pretul competitiv al decoratiunilor interioare si produselor de amenajare ii recomanda ca fiind una dintre cele mai bune alegeri in ceea ce priveste raportul calitate-pret. Colectiile lor sunt rezultatul unei munci constante ale echipei Alhambra in cercetarea, dezvoltarea si reinventarea produselor si materialelor textile.

Alaturarea texturilor, culorilor si materialelor duce la crearea unor solutii de decorare si amenajare pline de inspiratie si originalitate.

La Decora Design, croim la comanda perdele clasice, rejanse, draperii, drapaje cu pasmanterii, snururi, perdele si draperii pe capse, bride. De asemenea, facem diferite cute manuale, cute fixe, cuverturi, fețe de perna cu incrustatii sau aplicatii. Remodelam huse de canapea, tapiserii, scaune sau fotolii si croim borduri, drapaje si sisteme romane atipice.

Va invitam si pe dumneavoastra sa fiti mereu aproape de noile tendinte internationale prin produsele pe care le gasiti la Decora Design.

Va asteptam la showroom-ul nostru pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.