Tapet

Decora Design va propune modele clasice de tapet, dar si neconventionale. Lucram alaturi de producatori din intreaga Europa, astfel incat dumneavoastra sa puteti alege dintr-o gama variata de modele. Avem colectii numeroase de tapet, la standarde internationale de design si functionalitate:

  • Geometric – Modelele geometrice de tapet dau un aer modern unei camere, adaugand influente neconventionale. Avem modele de impact, care combina mai multe texturi si materiale de tapet, cu anumite elemente ingrosate sau chiar metalizate. Spectrul de culori urmeaza tendintele europene, iar formele creative aduc in orice camera un suflu contemporan.
  • Floral – Modelele florale de tapet fac o camera sa arate primitoare, vesela. Flori iesite in relief, cu design contemporan, elemente grafice retro sau fasii texturate, ofera o senzatie de seninatate si liniste. Fie ca florile sunt supradimensionate, ori le alegem delicate si discrete, aceste variante de tapet pot imblanzi orice camera.
  • Vintage – Tapetul in stil shabby-chic, vintage este cea mai buna solutie atunci cand doresti sa iti amenajezi casa intr-un stil unic, primitor. Mai mult, daca potrivesti si celelalte elemente de design interior, poti crea o atmosfera rupta din fotografiile retro.
  • Abstract – Combina elemente picturale, sculpturale si arhitecturale intr-un mod surprinzator! Tapetul abstract este ca o opera de arta in sine. Modele in relief, linii si motive vizuale pot fi completate de texturi inedite si accente luminoase.
  • Monocrom – Uneori, nu trebuie mult pentru a atinge un echilibru cromatic intr-o camera. De aceea, tapetul intr-o singura culoare poate fi exact ceea ce cauti. Simplitatea este, de multe ori, cea mai buna soluție, mai ales daca doresti sa il alaturi unor alte elemente mai incarcate vizual de mobilier, unor perdele si draperii cu imprimeu ori unor accesorii inovative.
  • Tapetul cu aspect metalic sau cu diverse aplicatii (margele, paiete) ofera un look modern si luxos casei tale. Luciu metalic, culori neutre sau benzi de vinil, teme picturale si imagini inspirate din natura, elemente stilizate si cu jocuri de lumini si umbre – toate acestea se regasesc in colectii de la Decora Design.

Va asteptam la showroom-ul nostru din Piata Romana
pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra
cu ajutorul specialistilor Decora Design.

Programeaza o vizita


TAPET CLASIC Thumnail
TAPET MODERN Thumbnail
TAPET LUX Thumbnail
TAPET COPII Thumbnail
TAPET VINIL LAVABIL Thumbnail
TAPET TEXTIL Thumbnail