Referinte

HoReCa


Referinte HoReCa

Hoteluri si pensiuni – Amenajarea camerelor unui hotel cantareste foarte mult in ochii clientilor.

Pentru a crea o atmosfera calda si primitoare, detaliile ar trebui alese cu grija: prin perdele si draperii, lumina sa patrunda atat cat este nevoie, lenjeriile de pat si cuverturile, pernele si saltele sa arate extraordinar, prosoapele sa fie calitate. De aceea, Decora Design este partenerul de care aveti nevoie pentru a asigura coerenta tuturor acestor elemente ce tin de design interior, creand astfel confortul pentru care clientii dumneavoastra vor reveni cu placere iar si iar.

Restaurante si cafenele – Pe langa specificul bucatariei si calitatea serviciilor dintr-un restaurant sau cafenea, sunt cateva elemente care definesc stilul si confortul ce intampina clientul care trece pragul unui astfel de local. Impresia creata trebuie sa faca orice client sa isi doreasca sa revina cat de curand. Sa fie in conformitatea cu identitatea brandului, detaliile si accentele sa vorbeasca de la sine.

Produsele oferite de catre compania Decora Design completeaza perfect calitatea serviciilor localului dumneavoastra si va pot ajuta sa creati cadrul perfect pentru delectarea tuturor simturilor: fete de masa fine si rezistente, naproane, sisteme romane, perdele, draperii, tapet si alte elemente decorative. Indiferent de cat de atipice pot fi unele elemente arhitecturale sau de design interior in localul dumneavoastra, Decora Design poate gasi solutiile optime si moderne de amenajare personalizata care sa va multumeasca pe deplin.

Cluburi – Senzatii puternice, o atmosfera unica, un decor creativ, relaxant si revigorat totodata – Decora Design va poate ajuta sa sa creati toate acestea in clubul dumneavoastra prin materiale inovative si solutii moderne de amenajare si decorare. Alinierea la standarde internationale si crearea unui spatiu care sa va diferentieze de competitorii dumneavoastra este pentru noi o prioritate. De aceea, Decora Design va pune la dispozitie toate elementele care pot asigura satisfactia clientilor dumneavoastra si petrecerea unui timp de calitate. Vom alege impreuna modele perfecte de tapet, perdele si draperiile potrivite clubului dumneavoastra, astfel incat sa creati o atmosfera cu adevarat unica.

Portofoliul Decora Design de materiale este adaptat la nevoile de design atat pentru interior cat si pentru exterior, cuprinzand astfel materiale rezistente la UV, non-iritabile, precum si materiale rezistenete la apa, ignifugate cu o rezistenta la peeling >100.000, >40.000 cicluri martindale.