Produse Decora Design

Perdele si draperii

Perdele moderne

Perdele si draperii moderne – Simplitatea va fi mereu pretuita! Puteti alege dintre sute de modele si materiale, de la cei mai buni producatori europeni. Cele mai noi colectii de tesaturi cu imprimeuri grafice abstracte sau geometrice, colectii aparte inspirate din natura, futuriste sau minimaliste, la gasiti in showroom-ul Decora Design.

Decorarea ferestrelor poate fi o arta in sine. Perdelele si draperiile innobileaza fiecare incapere. La noi puteti gasi perdelele si draperiile ideale, croite dupa dorintele dumneavoastra, din materiale extrem de fine, greu sifonabile, vaporoase si, in acelasi timp, rezistente si usor de intretinut. Decora Design va poate oferi o gama variata de materiale, disponibile intr-o paleta bogata de culori si imprimeuri.

Materialele sunt diverse, de la cele mai fine si pretioase, precum sunt inul, matasea, bumbacul, pana la cele usor de intretinut, ca poliesterul, organza, acrilicul. Texturile sunt vaporoase, fluide, si pot fi confectionate in diverse moduri, precum cute simple, tip ‘creion’, modelul ‘wave’, ‘cuta randunica’ , cuta fixa, dubla, astfel incat sa puteti decora orice fereastra, de la bucatarie pana la dormitor.

Pentru a face alegerea perfecta, va invitam la showroom-ul nostru din Piata Romana, unde puteti vedea, atinge si compara modelele dorite.