Alte Colectii Decora Design


G P & J Baker Romania

G P & J Baker este o companie care produce tesaturi, tapiterii si accesorii concepute pentru a crea interioare inspirationale, atat clasice, cat si contemporane. Fondată în 1884 de către frații George Percival și James Baker, G P & J Baker produce print-uri frumoase și țese de peste 100 de ani. Mai mult de un secol de colectare cu discernământ a produs una dintre cele mai interesante și mai mari arhive textile private din lume.

Astăzi, în plus față de dezvoltarea stilului său tradițional și a “scrisului de mână” unic, G P & J Baker Romania continuă să-și crească reputația fiind unul dintre inovatorii lumii în designul și culoarea țesăturilor. În calitate de titular al Warrant-ului Regal, țesăturile G P & J Baker Romania sunt folosite în reședințe regale din Marea Britanie.

La Decora Design, croim la comanda perdele clasice, rejanse, draperii, drapaje cu pasmanterii, snururi, perdele si draperii pe capse, bride. De asemenea, facem diferite cute manuale, cute fixe, cuverturi, fețe de perna cu incrustatii sau aplicatii. Remodelam huse de canapea, tapiserii, scaune sau fotolii si croim borduri, drapaje si sisteme romane atipice.

Va invitam si pe dumneavoastra sa fiti mereu aproape de noile tendinte internationale prin produsele pe care le gasiti la Decora Design.

Va asteptam la showroom-ul nostru pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.