Produse Decora Design

Perdele si draperii

Gama Economica

Perdele economice – Decorarea ferestrelor cu perdele si draperii nu este intotdeauna un lucru simplu, in special atunci cand aveti de ales dintr-o multitudine de modele si texturi si trebuie sa va incadrati intr-un anume buget.

Apelati cu incredere la specialistii nostri in design interior, care va vor ajuta in luarea celor mai bune decizii din punct de vedere al amenajarii in functie de bugetul stabilit.

Gama Economica Decora Design vine cu produse de calitate la preturi accesibile – perdele, draperii, sisteme de prindere, jaluzele verticale. Ideala pentru cei cu un buget limitat, gama variata de propuneri pe care le avem pentru dumneavoastra va va ajuta sa creati un spatiu ambiental surprinzator cu cheltuieli minime.

Puteti alege materiale care permit patrunderea luminii sau puteti crea o atmosfera intima prin alegerea unor perdele economice cu imprimeuri mai dense sau chiar opace. Alaturi de noi, veti reusi sa transpuneti personalitatea, gusturile si stilul dumneavoastra de viata in decorarea ferestrelor, la preturi accesibile.

Decorarea ferestrelor poate fi o arta in sine. Perdelele si draperiile innobileaza fiecare incapere. La noi puteti gasi perdelele si draperiile ideale, croite dupa dorintele dumneavoastra, din materiale extrem de fine, greu sifonabile, vaporoase si, in acelasi timp, rezistente si usor de intretinut. Decora Design va poate oferi o gama variata de materiale, disponibile intr-o paleta bogata de culori si imprimeuri.

Va asteptam la showroom-ul nostru pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.