Produse Decora Design

Perdele si draperii

Rasfatul fiecarei ferestre

Decorarea ferestrelor poate fi o arta in sine. Perdelele si draperiile innobileaza fiecare incapere. La noi puteti gasi perdelele si draperiile ideale, croite dupa dorintele dumneavoastra, din materiale extrem de fine, greu sifonabile, vaporoase si, in acelasi timp, rezistente si usor de intretinut. Decora Design va poate oferi o gama variata de materiale, disponibile intr-o paleta bogata de culori si imprimeuri.

Puteti alege materiale care permit patrunderea luminii sau puteti crea o atmosfera intima prin alegerea unor perdele cu imprimeuri mai dense sau chiar opace. Alaturi de noi, veti reusi sa transpuneti personalitatea, gusturile si stilul dumneavoastra de viata in decorarea ferestrelor.

Fiind printre primele lucruri pe care le observam intr-o camera, o alegere inspirata va armoniza intreg spatiul, putand chiar deveni unul dintre cele mai admirate elemente dintr-o cameră. De asemenea, ajuta la mascarea eventualelor detalii care nu pot fi integrate în decor, precum caloriferele.

Putem crea iluzii optice de ingustare sau extindere a unei incaperi prin ajustarea perdelelor si draperiilor in functie de fiecare spatiu sau forma a ferestrei. La Decora Design, tinem cont de fiecare detaliu in alegerea acestora: lumina, cromatica, modele de tesaturi, functionalitatea ferestrelor.

Va asteptam la showroom-ul nostru pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.


Perdele moderne
PERDELE CLASICE
PERDELE COPII
Gama economica
PERDELE BUCATARIE
Gama Lux
SISTEME
PANOURI JAPONEZE
RULOURI