Colectii Decora Design


Lelièvre Romania

Henri Lelièvre este fondatorul companiei Maison Lelièvre Romania pe care a infiintat-o in anul 1914. Dupa decesul acestuia, Madeleine Lelièvre a condus compania, urmand sa fie preluata de fiul acesteia, Paul Lelièvre.

In prezent, Emmanuel Lelièvre este acum directorul general al companiei. El reprezinta a patra generatie a familiei, iar sub conducerea sa, compania devine tot mai creativa si mai puternica.

Lelièvre are distribuitori in intreaga lume, avand patru filiale in Germania, Italia, Dubai si Marea Britanie, dar si o retea de distributie care acopera China, Rusia si Statele Unite.

De asemenea, Lelièvre a colaborat cu Sonia Rykiel si Jean Paul Gaultier.

Alaturarea texturilor, culorilor si materialelor duce la crearea unor solutii de decorare si amenajare pline de inspiratie si originalitate.

La Decora Design, croim la comanda perdele clasice, rejanse, draperii, drapaje cu pasmanterii, snururi, perdele si draperii pe capse, bride. De asemenea, facem diferite cute manuale, cute fixe, cuverturi, fețe de perna cu incrustatii sau aplicatii. Remodelam huse de canapea, tapiserii, scaune sau fotolii si croim borduri, drapaje si sisteme romane atipice.

Va invitam si pe dumneavoastra sa fiti mereu aproape de noile tendinte internationale prin produsele pe care le gasiti la Decora Design.

Va asteptam la showroom-ul nostru pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.