Produse Decora Design

Corpuri de iluminat


Corpuri de iluminat – Corpurile noastre de iluminat sunt mai mult decat simple accesorii ale unei camere. Avem peste 2000 de variante de diferite culori, marimi si modele, pentru camere sau birouri. De la cele clasice, pana la cele moderne, cu Decora Design poti lumina orice incapere discret, ori cu mare intensitate, in functie de atmosfera pe care vrei sa o creezi.

Cauti ceva elegant si rafinat, precum un candelabru sau o lustra moderna? La noi gasiti zeci de modele care se vor potrivi gusturilor tale. Daca vrei o plafoniera, o aplica, sau chiar o veioza moderna, alege dintre numeroasele tipuri de corpuri de iluminat propuse de noi, deoarece calitatea si designul produselor noastre intrec orice asteptari.

Mai mult decat atat, consilierul Decora Design te va ajuta sa armonizezi alegerile tale, astfel incat camera sa arate cum ai sperat.

Va asteptam la showroom-ul nostru din Piata Romana pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.

CANDELABRE Thumbnails
APLICE Thumbnails
PLAFONIERE Thumbnails
SUSPENSII Thumbnails
VEIOZE Thumbnails
LUMINI EXTERIOR Thumbnails
LAMPI Thumbnails