Alte Colectii Decora Design


Studioart Romania

Studioart este o companie tânără creată din intuiția creativă a lui Nadia și a Gianfranco Dalle Mese, care este înrădăcinată într-o tradiție îndelungată de prelucrare a pielii, când, în 1967, Giuseppe Dalle Mese a fondat tinuta de origine: o companie care s-a transformat de-a lungul anilor, pe baza de meșteșuguri la un grup industrial și care este acum considerată o excelenta internaționala.

Pielea se află în centrul călătoriei creative a companiei Studioart, concentrată pe promovarea utilizării sale în arhitectură și decorațiuni interioare, atât pentru spații private cât și pentru spații publice: Leatherwall este o colecție de tapet din piele exclusivistă care se mândrește perfect cu măiestria italiană și gustul contemporan.

Studioart oferă, de asemenea, o gamă largă de piele pentru tapițerie, concepute special pentru a satisface cele mai diverse nevoi. Toate piele provin din materii prime europene premium, care sunt prelucrate cu o producție bine realizată în Italia, în ceea ce privește mediul.

La Decora Design, croim la comanda perdele clasice, rejanse, draperii, drapaje cu pasmanterii, snururi, perdele si draperii pe capse, bride. De asemenea, facem diferite cute manuale, cute fixe, cuverturi, fețe de perna cu incrustatii sau aplicatii. Remodelam huse de canapea, tapiserii, scaune sau fotolii si croim borduri, drapaje si sisteme romane atipice.

Va invitam si pe dumneavoastra sa fiti mereu aproape de noile tendinte internationale prin produsele pe care le gasiti la Decora Design.

Va asteptam la showroom-ul nostru pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.