Alte Colectii Decora Design


Élitis Romania

Elitis, cu sediul în Franța, este o companie fondata in anul 1988 care se ocupa cu producerea de tapet, a țesăturilor și a mobilierului, bazate pe creativitate. Prezentă în aproape toate țările, prin reprezentanți de vânzări și showroom-uri.

Élitis Romania doreste să ofere produse colorate și inovatoare. Acest concept a fost extins chiar și la organizarea societății în care nu există o ierarhie tradițională. Inima și dezvoltarea afacerii sunt inspirate de multe aspecte ale vieții, inclusiv de modă, film, fotografie, artă, arhitectură și călătorii. Pasiunea puternică și aspectul distinct sunt recunoscute pe plan mondial și acest lucru le-a permis să se dezvolte rapid. Și chiar dacă inspirația lor este orientată către lume, interpretarea rămâne întotdeauna foarte personală.

La Decora Design, croim la comanda perdele clasice, rejanse, draperii, drapaje cu pasmanterii, snururi, perdele si draperii pe capse, bride. De asemenea, facem diferite cute manuale, cute fixe, cuverturi, fețe de perna cu incrustatii sau aplicatii. Remodelam huse de canapea, tapiserii, scaune sau fotolii si croim borduri, drapaje si sisteme romane atipice.

Va invitam si pe dumneavoastra sa fiti mereu aproape de noile tendinte internationale prin produsele pe care le gasiti la Decora Design.

Va asteptam la showroom-ul nostru pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.