Servicii Decora Design


Tapitare mobilier

Tapitare mobilier – Mobilierul vechi, clasic, de valoare, poate avea acum o infatisare noua, chiar moderna. Tesaturile pentru tapiterie sunt cele care pot schimba aspectul unei camere, dintr-una simpla, intr-o camera cu stil si personalitate. Atelierul nostru de croitorie poate aplica tesaturile alese pe diverse decoratiuni si piese de mobilier.

Decora Design ofera clientilor sai o gama variata de tesaturi pentru tapiterii ce pot fi complementare perdelelor si draperiilor alese. De asemenea, atelierul nostru de croitorie poate aplica tesaturile alese pe diverse decoratiuni si piese de mobilier.

Apelati cu incredere la serviciile noastre de tapitare pentru:

– scaune

– huse de fotolii si canapele

– abajururi

– banchete etc.

Obiectele dumneavoastra de mobilier vor arata ca noi si vor avea un aspect placut, exact asa cum va doriti, reusind sa aduca un look fresh, improspatand incaperea.

Decora Design ofera clientilor sai o gama variata de tesaturi de cea mai inalta calitate de la cei mai cunoscuti producatori internationali. Atelierul nostru de croitorie poate aplica tesaturile alese pe diverse decoratiuni si piese de mobilier. Obiectele dumneavoastra de mobilier vor arata ca noi si vor avea un aspect placut, exact asa cum va doriti, reusind sa aduca un look fresh, improspatand incaperea.

Va asteptam la showroom-ul nostru pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.