Colectii Decora Design


TheVenon 1908 Romania

Povestea si reputatia brandului THEVENON 1908 Romania incep inca din anul 1908, in orasul francez Le Puy-en Velay. Pornit ca o afacere de familie, TheVenon 1908 este si astazi cunoscut la nivel international pentru tesaturile sale cu imprimeuri fabuloase.

100 ani mai tarziu, Olivier si Vincent Thevenon isi revizuiesc continuu decoratiunile textile, ducand mai departe mandria traditiei frantuzesti. In randul marilor decoratori, designeri de interior si arhitecti, Thevenon este considerat cel mai accesibil brand din gama companiilor Premium.

Colectiile Thevenon 1908 se remarca nu doar prin calitatea superioara, ci si prin creativitatea imprimeurilor iesite din comun. Fiecare tesatura spune o poveste, designerii gasindu-si inspiratia in mod special in natura, precum si in povestile si basmele frantuzesti.

Colectiile Thevenon 1908 Romania se adreseaza in mod special acelora dintre dumneavoastra care vor sa isi transpuna personalitatea in propriul camin si celor care au curaj sa iasa in evidenta.

Alaturarea texturilor, culorilor si materialelor duce la crearea unor solutii de decorare si amenajare pline de inspiratie si originalitate.

Va invitam si pe dumneavoastra sa fiti mereu aproape de noile tendinte internationale prin produsele pe care le gasiti la Decora Design.

Va asteptam la showroom-ul nostru pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.