Produse Decora Design

Covoare


Covoare vascoza

Covoare vascoza – Cu o mare varietate de stiluri, dimensiuni si culori, covoarele din vascoza ies in evidenta precum un frumos produs artizanal, adaugand o nota personala in camera. Totodata, avem modele de covoare care pot uniformiza elementele de design interior al unei incaperi, iar designerul Decora Design va ofera consiliere pentru imbinarea armonioasa a tuturor produselor.

Am ales sa aducem impreuna modele de covoare caracterizate prin atemporalitate si minimalism, care pot sa imbine concordant stilul clasic cu cel modern. Covoarele se remarca printr-un registru variat de culoare, impresionand printr-o gama variata de modele.

Fiecare model de covor din vascoza este realizat prin impletituri, lucrat sau tesut manual, in conditii optime pentru a fi testat din punct de vedere al calitatii. Textura covoarelor este placuta la atingere, avand o densitate ridicata a tesaturii.

Pentru a face alegerea potrivita, va invitam la showroom-ul nostru din Piata Romana, unde puteti vedea si compara modelele de covoare din toate colectiile Decora Design.

Decora Design a fost intotdeauna sinonim cu materiale de inalta calitate, combinate cu maiestrie de experienta si de un design distins. Oferim servicii complete pentru lumea fascinanta a tesaturilor si, datorita cunostiintelor aprofundate pe piata designului de interior, oferim produse competitive pentru toate categoriile de produse Decora Design.

Va invitam la showroom-ul Decora Design pentru a descoperi fiecare tesatura din aceasta colectie de covoare clasice, apartinand stilurilor: clasic arabesc, baroc, romantic, nomad sau rustic, art deco sau eclectic.