CATALOG PERDELE DECORA DESIGN

Perdele, estetice si functionale

Specialiștii Decora Design vă invită într-un univers al rafinamentului, într-o lume caracterizată de eleganță și bun gust. Oferim o gamă variată de produse, acestea fiind realizate la standarde înalte, calitatea reprezentând etalonul companiei. Cu o experiență vastă în amenajările interioare, consilierii Decora Design se vor asigura întotdeauna că produsele se integrează perfect în locuința fiecărui client. De-a lungul timpului, am avut ocazia să furnizăm servicii premium pentru reședințe, hoteluri, comunități, situându-ne mereu în topul preferințelor profesioniștilor din domeniul arhitecturii.

Colecția de perdele pe care o punem la dispoziție este reînnoită constant, tocmai pentru a vă garanta diversitatea de care aveți nevoie. Mai mult, ținem cont de tendințele actuale și ne asigurăm permanent că există disponibilitatea tuturor produselor solicitate. În egală măsură, atunci când abordăm subiectul perdelelor, este necesar să distingem materialul (mătase, in, bumbac, catifea, lână) pe care dorim să îl achiziționăm, să cunoaștem dimensiunea lor (lățime, lungime, înălțime) și să ne asigurăm că aspectul (brodat, imprimat, uni sau în dungi) produsului finit este cel mult așteptat.

În stil clasic sau contemporan, mate sau satinate, perdelele vor schimba alura camerelor, conferind spațiilor disponibile un aspect vizual inedit, luxuriant sau minimalist, în funcție de nevoile și dorințele fiecărei persoane. De asemenea, luminozitatea încăperilor poate fi reglată cu ușurință, având în vedere opacitatea materialului preferat.

Descoperiți fără întârziere toate produsele noastre în oferta online și solicitați, mai apoi, detalii specifice despre selecția realizată. Menționăm că ne puteți adresa întrebări la adresa de e-mail din pagina de contact, însă pentru o mai bună acuratețe este necesar să ne oferiți informații clare, precum specificarea codului produselor, dar și dimensiunea dorită (lățime, lungime, înălțime). De asemenea, ne puteți vizita, cu programare în prealabil, și la showroom-ul localizat în București – Sector 1, pe Str. Visarion, Nr. 4 (Piata Romană).