Produse Decora Design

Galerii si sisteme de prindere

Sisteme Mottura – Sisteme Domotica

Sisteme pentru case inteligente

Casele inteligente reusesc sa aduca tehnologia de cel mai inalt nivel in viata fiecaruia dintre noi.

De aceea, Decora Design va propune o gama larga de sisteme de prindere motorizate conectabile la sistemele pentru casele inteligente. R.F. Transmitter, senzor de clima sau intrerupatoare – toate aceste solutii moderne va sunt aduse de noi la un pret competitiv. Echipamentele de ultima generatie si sistemele futuriste pot intra acum in casele sau birourile dumneavoastra.

Confortul, tehnologia si designul viitorului va sunt puse la dispozitie de catre Decora Design printr-o gama larga de produse Mottura, special create pentru casele inteligente.

Galeriile si sistemele de prindere sunt elemente care au o deosebita importanta in amenajarea ferestrelor. Putem crea un design modern sau unul clasic prin numeroasele materiale si modalitati inedite, functionale si estetice de a fixa perdelele, draperiile sau jaluzelele dumneavoastra.

Decora Design este importator autorizat al sistemelor de prindere Mottura. 

Mottura – furnizor de solutii produse in Italia, dispune de o gama foarte mare de sisteme si textile pentru gama Office dar si pentru spatile rezidentiale.

Va asteptam la showroom-ul nostru din Piata Romana pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.