Produse Decora Design

Covoare


Covoare copii

Covoarele pentru copii sunt realizate din tesaturi si materiale de cea mai buna calitate, astfel incat au fost gandite pentru trafic intens. Totodata, covoarele sunt tratate antibacterian si antialergic insa se recomanda sa fie aspirate in mod regulat.

Colectia de covoare Decora Design se remarca printr-un registru colorat, avand si texturi pufoase ce se integreaza perfect in orice ambient. Culorile vii rezista in timp, aduc o atmosfera calda celor mici si creeaza o poveste oricarei incaperi.

Dispuse corect in schema de amenajare, covoarele pentru copii schimba aspectul camerei si ofera un mediu perfect pentru joaca si invatarea activa.

Creativitatea si imaginatia sunt exprimate in frumusetea prin care se armonizeaza alegerea stilului de design interior, de aceea camera copilului reprezinta universul in care isi formeaza cele mai importante amintiri.

Solicita o intalnire cu designerul Decora pentru a va oferi cele mai bune sfaturi pentru o imbinare armonioasa a tuturor elementelor din incaperea copilului.

Decora Design a fost intotdeauna sinonim cu materiale de inalta calitate, combinate cu maiestrie de experienta si de un design distins. Oferim servicii complete pentru lumea fascinanta a tesaturilor si, datorita cunostiintelor aprofundate pe piata designului de interior, oferim produse competitive pentru toate categoriile de produse Decora Design.

Va invitam la showroom-ul Decora Design pentru a descoperi fiecare tesatura din aceasta colectie de covoare clasice, apartinand stilurilor: clasic arabesc, baroc, romantic, nomad sau rustic, art deco sau eclectic.