Produse Decora Design

Tapiterii Mobilier

Tapiterie mobilier – Decora Design va ofera servicii de tapitat la cele mai inalte standarde, cuprinzand toata gama de materiale de la casual, la exclusive.

Dacă v-ati atașat foarte mult de mobilierul moștenit, iar acesta nu mai este într-o stare bună, nu-l aruncati! Veniti cu el la showroom-ul nostru și noi îl vom face ca nou.

Putem da personalitate mobilierului dumneavoastra. Modele creative de tapiterii de mobilier  ce vor imbraca piesele dumneavoastra de mobilier astfel incat sa reusiti sa obtineti exact efectul vizual pe care vi-l doriti. Tapiterii moderne, vintage, cu forme geometrice sau de o singura culoare vor putea imbraca mobilierul dumneavoastra.

Colectia Zambezi

Tapiterie mobilier – Colectia de tapiterii mobilier Zambezi pe care o gasiti la noi vine cu numeroase efecte cromatice si tonuri pamantii, stralucitoare. Amprenta luxului este in fiecare dintre variantele propuse in aceasta colectie. Veti regasi aici o mare diversitate de culori metalice si nuante curajoase.

Daca doriti sa oferiti un aer nou potrivit pentru dormitor, sufragerie, hol, bucatarie, living, birou sau orice alta incapere, veti reusi cu ajutorul specialistilor Decors Design, care vor reusi sa dea un look nou pieselor vechi de mobilier pe care le detineti si de care nu va puteti desparti.

Va asteptam la showroom-ul nostru din Piata Romana pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design si pentru a da un nou look pieselor vechi de mobilier.