Produse Decora Design

Covoare


Covoare lana

La Decora Design am ales sa colaboram cu furnizori care reusesc sa imbine cu maiestrie experienta cu expresivitatea moderna. Colectia noastra de covoare din lana este atent aleasa atat pentru a se potrivi unui decor modern sau minimalist, precum si unui stil traditional.

Calitatea, confortul, functionalitatea si estetica sunt imbinate intotdeuna pentru a oferi fire naturale exprimate in produse finite artizanale. Covoarele sunt fabricate mecanic prin impletituri, insa cele mai multe modele de covoare sunt lucrate sau tesute de mana.

Prin forme, culori si structuri, designerii si artizanii isi aduc personalitatea in colectiile de covoare realizate din lana din Noua Zeelanda. Procesul de prelucrare al materiei prime reprezinta cel mai inalt strandard de calitate, sustenalibitate pentru industrie si totodata protejeaza integritatea fermierilor. Lana poate sa fie urmarita inapoi la ferma de origine iar covoarele sunt realizate din 86.000 noduri/ m2.

Fie ca sunteti in cautarea unui covor pentru living sau aveti nevoie de un covor in dormitor, covoarele din lana sunt lucrate in diferite dimensiuni, cele mai vandute fiind: 140×200, 170×240, 200×300, 300×300. Totodata, colaboram cu unul dintre cei mai mari furnizori de covoare lucrate manual si oferim posibilitatea de a crea covoare personalizate atat prin colori precum si prin dimensiuni insa termenul de livrare poate ajunge undeva la 3-4 luni.

Va invitam la showroom-ul Decora Design pentru a descoperi fiecare model de covor realizat din lana si totodata unde puteti vedea si compara diferite modelele de covoare.