CATALOG DRAPERII DECORA DESIGN

Specialiștii Decora Design vă invită într-un univers al rafinamentului, într-o lume caracterizată de eleganță și bun gust. Oferim o gamă variată de produse, acestea fiind realizate la standarde înalte, calitatea reprezentând etalonul companiei. Cu o experiență vastă în amenajările interioare, consilierii Decora Design se vor asigura întotdeauna că produsele se integrează perfect în locuința fiecărui client. De-a lungul timpului, am avut ocazia să furnizăm servicii premium pentru reședințe, hoteluri, comunități, situându-ne mereu în topul preferințelor profesioniștilor din domeniul arhitecturii.

Decorarea ferestrei reprezintă o artă în sine, motiv pentru care este necesar să menționăm că perdelele și draperiile au o importanță aparte. Vasta colecție de draperii pe care o propunem integrează materiale calitative, oferind încăperilor un aer luxuriant, retro, clasic sau chiar minimalist. Cromatica produselor reunește nuanțe inedite, imprimeuri originale, concepute special pentru a scoate din anonimat orice locuință. O alegere inspirată poate modifica decisiv aspectul general al camerelor, acest fapt fiind extrem de relevant în vedere mascării micilor imperfecțiuni.

Gama noastră de accesorii și decorațiuni interioare ne permite să vă prezentăm și draperii cu dimensiuni atipice, croite special pentru hoteluri, scene sau săli de evenimente. De reținut este faptul că deținem și realizăm draperii din țesături precum catifea, mătase, black-out (material cu o densitate aparte, obturând lumina până la 100%), dim-out (aceste draperii au capacitatea tehnică de blocare a luminii între 70-99,9%), ignifuge sau chiar cu proprietăți antibacteriene. Povestea locuinței perfecte începe la Decora Design!

Descoperiți fără întârziere toate produsele noastre în oferta online și solicitați, mai apoi, detalii specifice despre selecția realizată. Menționăm că ne puteți adresa întrebări la adresa de e-mail din pagina de contact, însă pentru o mai bună acuratețe este necesar să ne oferiți informații clare, precum specificarea codului produselor, dar și dimensiunea dorită (lățime, lungime, înălțime). De asemenea, ne puteți vizita, cu programare în prealabil, și la showroom-ul localizat în București, Sector 1, pe Str. Visarion, Nr. 4.