Produse Decora Design

Tapet decorativ copii

Modelele de tapet pentru camera copiilor sunt pur si simplu magice. Colectiile Decora Design de tapet copii reprezinta imagini pline de culoare si revigorante, care pot decora peretii din gradinite sau alte spatii de joaca pentru copii.

Aceste colectii vivace prezinta interpretari abstracte moderne ale formelor naturale precum flori, fructe animale si totodata personaje fantastice sau modele cu masinute, pirati, zane, etc. Totodata, imaginile de pe tapet utilizeaza tehnica sabloanelor pentru simplitatea cu care copii isi pot face propriile reprezentatii.

Alege combinatii de culori dinamice de mare efect din colectia noastra de tapet pentru camere de fete sau camere de baieti.

Lasa-i imaginatia celui mic sa zboare intr-o lume a povestilor prin imprimeuri cu personajele pe care le admira atat de mult. Fa-i o camera relaxanta sau energizeaza-l cu tapet cu buline, cu modele vii, care sa il inveseleasca de fiecare data cand le priveste.

Cu totii vrem sa ii vedem fericiti pe cei mici – bucuriile lor sunt si ale noastre. De aceea, o astfel de surpriza ar putea fi exact ce ar avea nevoie. Puteti vedea o parte dintre colectiile noastre dedicate celor mici mai jos, ori va invitam la sediul nostru pentru mai multe variante de perdele, draperii si tapet pentru copii.

Va asteptam la showroom-ul nostru din Piata Romana pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design si pentru a alege modelul de tapet pentru copii dintr-o varietate de culori, modele si texturi.