Produse Decora Design

Corpuri de iluminat


Candelabre

Candelabrele pot reprezenta o adevarata opera de arta, plina de stil si eleganta.Adaugati un plus de stralucire si rafinament incaperii, alegand un candelabru clasic sau modern.Candelabrul este recomandat pentru incaperi somptuoase, de suprafete mari, si se aleg tinand cont de celelalte elemente decorative ale spatiului architectural.

Candelabre in sute de modele si culori, cu design special sau clasic, cu cristale Swarovski sau in variante mai simple, veti gasi la Decora Design, unde veti fi si consiliat astfel incat sa alegeti ceea ce trebuie pentru orice camera.

Fiind printre primele lucruri pe care le observam intr-o camera, o alegere inspirata va armoniza intreg spatiul. Putand chiar deveni unul dintre cele mai admirate elemente dintr-o cameră.

Stim ca este greu sa alegeti din sutele de modele de candelabre de care dispunem, insa va vom consilia si va vom ajuta sa faceti alegerea potrivita pentru confortul de care aveti nevoie.

Pe langa modelele standard, clasice, veti admira modele create de designeri renumiti, importate din tari precum Spania, Italia, Belgia si chiar America.

Candelabrele asigura lumina in toata camera si, totodata, reprezinta un accesoriu cu stil. Modele clasice sau creatii ale unor designeri renumiti, cu un design deosebit, la Decora Design gasiti corpuri de iluminat potrivite oricarui spatiu si stil, dar mai ales, nevoilor dumneavoastra de iluminare.

Va asteptam la showroom-ul nostru din Piata Romana pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.