Produse Decora Design

Galerii si sisteme de prindere

Sisteme Mottura – Rulouri premium

La Decora Design puteti gasi o gama de rulouri de lux de la Mottura cu care camera dumneavoastra va avea un look modern. Inspirati de trenduri internationale de design interior, vrem sa aducem in casele dumneavoastra cele mai inovatoare produse, din materiale rezistente, de calitate.

Puteti sa va alegeti culorile, imprimeurile care se potrivesc cel mai bine. Produsele de la Mottura sunt recunoscute pentru calitatea si durabilitatea lor, iar noi vom face tot posibilul ca fiecare dintre clientii nostri sa se bucure de designul de exceptie al rulourilor premium Decora Design.

Galeriile si sistemele de prindere sunt elemente care au o deosebita importanta in amenajarea ferestrelor. Putem crea un design modern sau unul clasic prin numeroasele materiale si modalitati inedite, functionale si estetice de a fixa perdelele, draperiile sau jaluzelele dumneavoastra.

Decora Design este importator autorizat al sistemelor de prindere Mottura. 

Mottura – furnizor de solutii produse in Italia, dispune de o gama foarte mare de sisteme si textile pentru gama Office dar si pentru spatile rezidentiale.

Va asteptam la showroom-ul nostru din Piata Romana pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.