Despre Decora Design

 

Decora Design este o firma de design interior ce se adreseaza in egala masura persoanelor fizice care doresc decorarea (sau redecorarea) propriului camin, proprietarilor de pensiuni, restaurante si hoteluri, arhitectilor, designerilor sau decoratorilor. Mai pe scurt, ne adresam tuturor celor care doresc un partener profesionist, orientat spre client si calitate.

Povestea Decora Design incepe in 2003 si se tese in jurul pasiunii unor tineri pentru lumea fascinanta a tesaturilor. Cu un actionariat franco-roman, Decora Design a pornit ca parte a unui intreg holding de firme axate din 1992 pe industria textila si marochinarie.

Inca de la inceput, compania a proiectat ideea de confort pe masura oricarui spatiu, definind notiunea de acasa ca un loc unde fiecare dintre noi isi poate regasi echilibrul interior. Incercam ca fiecare spatiu pe care il decoram sa fie caracterizat prin confort, relaxare, armonie, atribute condimentate cu stil si rafinament. Unicitatea personalitatii clientilor nostri se regaseste in armonia decorarii spatiului dorit.

Avem in prezent numerosi parteneri care ajuta la intregirea gamei de produse si de servicii, dar si la abordarea unei clientele alese. Suntem condusi de angajamentul total fata de realizarea unui standard maxim de calitate in satisfacerea nevoilor dumneavoastra. Intelegem cu drag ca aceasta este singura abordare care ne poate asigura un ritm sustinut de crestere si dezvoltare pe termen lung.

Experienta acumulata de-a lungul anilor ne permite sa afirmam ca serviciile noastre sunt la cel mai inalt nivel, garantand pentru acest lucru cu calitatea lucrarilor executate.

ECHIPA DECORA DESIGN
INFORMATII UTILE
ISTORIC