Colectii Decora Design


Serge LESAGE Romania

Serge LESAGE Romania incepe sa publice si sa comercializeze covoare contemporane inca din anii ’80, cand piata inca era dominata de covoarele Orientului.

Reluat in 2004, noua directie generala și artistica dezvolta conceptul de “designer de interior”. Serge LESAGE devine rapid unul dintre liderii in covoarele contemporane de înalta calitate și covoarele personalizate, recunoscute pe plan mondial.

De-a lungul timpului, multe creatii, contemporane, estetice si de inspiratie se nasc si semneaza colectiile Serge LESAGE. Fiecare covor creat de casa îndeplinește o cerința ridicata de calitate și de realizare.

Serge Lesage este rezultatul unei colaborari profunde intre culturi, unde creatia contemporana si mana artizanilor se întalnesc reciproc si unde respectul pentru cunostintele ancestrale si cerintele de mediu se reunesc, inscriindu-se astfel o istorie noua și frumoasa.

Alaturarea texturilor, culorilor si materialelor duce la crearea unor solutii de decorare si amenajare pline de inspiratie si originalitate.

La Decora Design, croim la comanda perdele clasice, rejanse, draperii, drapaje cu pasmanterii, snururi, perdele si draperii pe capse, bride. De asemenea, facem diferite cute manuale, cute fixe, cuverturi, fețe de perna cu incrustatii sau aplicatii. Remodelam huse de canapea, tapiserii, scaune sau fotolii si croim borduri, drapaje si sisteme romane atipice.

Va invitam si pe dumneavoastra sa fiti mereu aproape de noile tendinte internationale prin produsele pe care le gasiti la Decora Design.

Va asteptam la showroom-ul nostru pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.