Produse Decora Design

Specialitatea Decora Design sunt perdelele si draperiile, asadar noi va putem oferi: perdele si draperii moderne, perdele si draperii clasice, perdele si draperii din catifea sau matase, rolete si rulouri interioare pentru birouri, hoteluri, restaurante, sali de teatru, perdele si draperii pentru camera copiilor, sisteme romane pentru bucatarie, rolete sau plisee pentru baie.

Punem foarte mult accent pe detalii, de aceea va oferim o gama completa si moderna de galerii si sisteme de prindere.

Cele mai noi modele de tapet pot fi gasite la Decora Design, astfel incat orice incapere sa aiba un design interior ce tine cont de ultimele tendinte internationale.

Tapiterii din materiale numeroase, culori si texturi diverse va vor infrumuseta mobilierul și vor aduce eleganta si inovatia in casele dumneavoastra.

Puteti sa va rasfatati in lenjerii si cuverturi de calitate, toate modelele si dimensiunile, Decora Design confectionand si variante la comanda.

Accesoriile textile sunt de nelipsit intr-o incapere in care se tine cont de coerenta tuturor elementelor de design interior. De la pernute decorative, la ciucuri si pasmanterii, Decora Design va ajuta sa aduceti micile bucurii in casele dumneavoastra.

Rulourile si jaluzele pe care le gasiti la noi tin cont atat de aspectele estetice, cat si de cele tehnice ale oricarui produs. Fiind durabile si inovative, acestea devin o alegere potrivita pentru case si birouri.

Decora Design are o gama larga de corpuri de iluminat prin care veti aduce stralucirea in casele dumneavoastra. Zeci de modele si produse va stau la dispozitie.


PERDELE SI DRAPERII
GALERII SI SISTEME DE PRINDERE
TAPET
TAPITERII
LENJERII SI CUVERTURI
ACCESORII TEXTILE
COVOARE
CORPURI DE ILUMINAT
RULOURI SI JALUZELE