Serviciile Decora Design


Consultanta design interior

Designerul nostru personal este alaturi de dumneavoastra pentru a va sfatui sa luati cele mai bune decizii. Va oferim toate informatiile de care aveti nevoie pentru a crea un spatiu extraordinar, de care sa va puteti bucura cu adevarat.

Combinarea elementelor de design interior este la fel de importanta ca si achizitionarea propriu-zisa a oricarui element de decoratiune. De aceea, consultantii nostri sunt aici pentru dumneavoastra!

Avem idei si produse care sa intreaca toate asteptarile dumneavoastra. Fie ca sunteti clienti, arhitecti, designeri sau colaboratori puteti gasi la Decora Design book-uri (mostre) cu toate noutatile din domeniu. Designerul Decora si consilierii specializati se pot deplasa la domiciliul dumneavoastra cu mostre de tesaturi, oferind sfaturi de specialitate, adaptate fiecarui proiect in parte. Decora Design asigura consultanta specializata contra cost atat clientilor din Bucuresti cat si celor din afara orasului.

Mai mult, la cerere, designerul personal Decora Design se poate deplasa la domiciliul dumneavoastra in momentul efectuarii masuratorilor pentru recomandari in privinta materialelor potrivite, a dimensiunilor si paletei cromatice. In cazul unor lucrari de amploare, va putem recomanda serviciile unor arhitecti cu care colaboram.

Ofertele noastre sunt detaliate, transparente si clare. Putem oferi toate amanuntele de care aveti nevoie – puteti sa ne contactati atat prin e-mail, cat si telefonic. De asemenea, daca ne puteti descrie locatia pe care urmeaza sa o amenajati, venim cu propuneri chiar inainte de a o vedea prin consultanta telefonica – peste 80% din astfel de propuneri nu mai au nevoie de nicio adaptare ulterioara.

Bucurati-va de serviciile noastre personalizate de consultanta. Designerul profesionist Decora Design va fi alaturi de dumneavoastra de la inceput, pana la sfarsit.