Sisteme motorizate

Decora Design este importator autorizat al sistemelor de prindere Mottura.

Decora Design este importator oficial al celor mai silentioase sisteme de tractiune din lume: Sistemele Silent Gliss.

Galeriile si sistemele de prindere sunt elemente care au o deosebita importanta in amenajarea ferestrelor. Putem crea un design modern sau unul clasic prin numeroasele materiale si modalitati inedite, functionale si estetice de a fixa perdelele, draperiile sau jaluzelele dumneavoastra.

La Decora Design gasiti atat modele pentru interioare clasice, cat si variante moderne, inovative – galerii si sisteme de prindere din lemn, metal, plexiglas, alaturi de sine din PVC sau aluminiu, toate intr-o mare varietate de finisaje si culori.

Produsele noastre sunt importate din strainatate, avand garantia calitatii si functionalitatii.

Dispunem de o gama completa de produse: galerii, sine, sine motorizate, rulouri, panouri japoneze, sisteme romane, sisteme venetiene, sisteme Step By Step (inclusiv motorizate), copertine, contratrepte si alte accesorii.

Acestea se potrivesc foarte bine pentru living-uri, dormitoare, birouri si camere pentru copii. O modalitate de prindere a perdelelor si draperiilor este pe sine din profil PVC cu doua, trei, sau patru canale flexibile, telescopice si cu lant de tractiune. Fiind comode, usor de montat si de intretinut, se adapteaza oricarui spatiu.

Va asteptam la showroom-ul nostru din Piata Romana pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.

Programeaza o vizita