Produse Decora Design

Tapet decorativ vinil / lavabil

In ziua de astazi, tapetul este din nou in tendintele de amenajare interioara, iar designerii recomanda frecvent acest element decorativ.

Poti schimba atmosfera unei incaperi cu ajutorul consilierilor nostri, utilizand tapet vinil lavabil pentru a completa decorul.

Decora Design are experienta necesara in efectuarea de transformari, cum ar fi alegerea unui model de tapet potrivit intregului concept de design interior. Portofoliul nostru cuprinde tapet vinil/ lavabil, calitate garantata prin brand-uri de renume internationale.

Va oferim o colectie variata de tapet premium, cu aspect de catifea, aspect lucios sau mat, sidefat, metalic, tapet din piele ecologica, tapet texturat, fototapet 3D, etc.

Puteti redecora interiorul unui hotel, restaurant, club de noapte, cafenea sau bar alegand un model de tapet vinil lavabil.

Va oferim o varietate de texturi, nuante, motive si stiluri de tapet potrivite pentru orice tendinta de amenajare. Tototdata oferim servicii complete de consultanta si proiectare, de consiliere in alegerea modelului potrivit de tapet si montaj.

Va asteptam la showroom-ul nostru din Piata Romana pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design si pentru a alege modelul de tapet vinil/ lavabil dintr-o varietate de culori, modele si texturi.