Produse Decora Design

Covoare


Covoare clasice

Indiferent daca doriti sa decorati intr-un cadru modern, minimalist sau sa le alaturati unui mobilier clasic, masiv, cu aceste modele de covoare nu veti da gres. Alegeti modele clasice de covoare pentru a completa stilul de amenajare pentru interioare de apartamente, case, vile si chiar hoteluri si pentru a oferi un plus de eleganta si rafinament.

Tendintele in materie de design pentru 2017 sunt exprimate pentru materiale si culori naturale si o atmosfera calda, intima, prietenoasa. De fapt, stilul clasic este mereu la moda si astazi castiga din ce in ce mai multi sustinatori din randul tinerilor.

Covoarele clasice sunt disponibile pe diferite dimensiuni si modele, in forma dreptunghiulara, rotunda si ovala, rareori patrata.

In functie de viziune, covorul poate fi chiar elementul central al unei camere, dand o nota de inovatie si stil prin forma sau material, precum si prin culoare: culoarea mierii, caramel, cafe crem, maro, castaniu, rosu pamantiu, bujor rosu, rubin, gri echilibrat prin rosu, alb pur, gri corai, gri mineral, negru si alb, negru de gheata, culoarea otelului, cu aspect patinat, antracit argintiu, verde pin, ombre, albastru Delphi, cu accente irizate cosmice.

Decora Design a fost intotdeauna sinonim cu materiale de inalta calitate, combinate cu maiestrie de experienta si de un design distins. Oferim servicii complete pentru lumea fascinanta a tesaturilor si, datorita cunostiintelor aprofundate pe piata designului de interior, oferim produse competitive pentru toate categoriile de produse Decora Design.

Va invitam la showroom-ul Decora Design pentru a descoperi fiecare tesatura din aceasta colectie de covoare clasice, apartinand stilurilor: clasic arabesc, baroc, romantic, nomad sau rustic, art deco sau eclectic.