Produse Decora Design

Corpuri de iluminat


Suspensii

Alegeti un detaliu care scoate din anonimat orice incapere care se vrea a fi in trend!Sofisticate, colorate, inovative, discrete sau indraznete, dar foarte catchy, suspensiile de la Decora Design lumineaza si ofera un aer aparte oricarei incaperi.

Daca vi se pare greu sa alegeti din sutele de modele, consilierii Decora Design va stau la dispozitie si va vor indruma sa faceti cea mai fericita alegere!

Pe langa modelele standard, clasice, veti admira modele create de designeri renumiti, importate din tari precum Spania, Italia, Belgia si chiar America.

Fie ca sunt suspensii pentru living, dormitor, birou sau hol, acestea contribuie la o atmosfera placuta si pot fi detaliul care face diferenta.

Fiind printre primele lucruri pe care le observam intr-o camera, o alegere inspirata va armoniza intreg spatiul. Putand chiar deveni unul dintre cele mai admirate elemente dintr-o cameră.

Stim ca este greu sa alegeti din sutele de modele de suspensii de care dispunem, insa va vom consilia si va vom ajuta sa faceti alegerea potrivita pentru confortul de care aveti nevoie.  Designerul Decora Design va va ajuta in alegerea suspensiilor potrivite sitului casei dumneavoastra, astfel incat acestea sa se integreze perfect.

Va asteptam la showroom-ul nostru din Piata Romana pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.