Produse Decora Design

Tapet decorativ clasic

Decora Design iti ofera o gama bogata de tapet clasic. Poti decora elegant prin combinatii monocrome de tapet, modele imprimate, tapet in dungi sau tapet floral.

La Decora Design avem atat modele clasice de tapet, cat si neconventionale. Lucram alaturi de producatori din intreaga Europa, astfel incat dumneavoastra sa puteti alege cele mai creative variante.

Alege modelul preferat de tapet lavabil, tapet ecologic, tapet de prima clasa de finisare si creaza o ambianta speciala in casa ta! Totodata, aceste modele de tapet sunt potrivite atat pentru spatii de birouri, hoteluri, magazine, restaurante si sali de evenimente.

Va oferim o varietate de texturi, nuante, motive si stiluri de tapet potrivite pentru orice tendinta de amenajare. Tototdata oferim servicii complete de consultanta si proiectare, de consiliere in alegerea modelului potrivit de tapet si montaj.

Daca doriti sa oferiti un design modern, potrivit pentru dormitor, sufragerie, hol, bucatarie, living, birou sau orice alt proiect de amenajare de interior, cu ajutorul unei colectii impresionante de tapet clasic. Va asteptam la showroom, unde veti putea gasi de asemenea, tapet lavabil si superlavabil.

Va asteptam la showroom-ul nostru din Piata Romana pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design si pentru a alege modelul de tapet clasic dintr-o varietate de culori, modele si texturi.