Produse Decora Design

Rulouri si jaluzele

Decora Design va ofera posibilitatea de a crea spatii elegante, practice si moderne cu ajutorul rulourilor si jaluzelelor pe care vi le oferim, asigurandu-va tot confortul si intimitatea de care aveti nevoie in orice context – fie prin gama Home, fie prin gama Office. Rulourile si jaluzelele Decora Design sunt potrivite atat pentru orice casa, cat si pentru mediul corporate.

Decorarea ferestrelor poate fi o arta in sine. Rulourile si jaluzelele innobileaza fiecare incapere. La noi puteti gasi rulourile si jaluzelele ideale, croite dupa dorintele dumneavoastra, din materiale rezistente si usor de intretinut. Decora Design va poate oferi o gama variata de materiale, disponibile intr-o paleta bogata de culori si imprimeuri.

Puteti alege materiale care permit patrunderea luminii sau puteti crea o atmosfera intima prin alegerea unor perdele cu imprimeuri mai dense sau chiar opace. Alaturi de noi, veti reusi sa transpuneti personalitatea, gusturile si stilul dumneavoastra de viata in decorarea ferestrelor.

Fiind printre primele lucruri pe care le observam intr-o camera, o alegere inspirata va armoniza intreg spatiul. Putand chiar deveni unul dintre cele mai admirate elemente dintr-o cameră.

Va asteptam la showroom-ul nostru din Piata Romana pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.


GAMA VELUX THUMBNAIL
JALUZELE THUMBNAIL
RULOURI THUMBNAIL
Rulouri Jaluzele