Testimoniale

Am ales sa publicam testimonialele clientilor nostri, deoarece pentru noi Decora Design inseamna mai mult decat un business. Dupa cei 17 ani experienta in domeniul decoratiunilor si peste 5.000 de clienti multumiti de serviciile noastre, singurul nostru scop este de a avea clienti incantati atat de produsele noastre de calitate, cat si de efortul si dedicarea intregii echipe.

De aceea, calitatea produselor si serviciile noastre profesioniste au fost mereu apreciate de toti cei care ne-au cunoscut de-a lungul timpului.

Multi dintre ei au tinut sa ne multumeasca pentru dedicarea, creativitatea si profesionalismul de care am dat dovada pe parcursul proiectelor la care am colaborat, mai ales in ceea ce priveste redecorarea ferestrelor cu perdele si draperii.

Iata cateva ganduri bune trimise de clienti, arhitectii colaboratori sau chiar de membrii echipei noastre.

“Colaborarea cu Decora Design pentru croirea unor draperii si perdele a fost exemplara. Profesionalismul si amabilitatea cu care isi adreseaza clientii au fost o surpriza foarte placuta pentru mine. De la primul contact, pana sa devin client, trecand prin masuratori si montaj, tot presonalul a fost foarte amabil si m-am simtit intr-adevar "client". Felicitari pentru modul in care decideti sa va tratati clientii. As lucra cu ei pentru orice servicii au in portofoliu pentru ca sunt de parere ca siguranta pe care ti-o ofera este greu de obtinut in alta parte. In ciuda asteptarilor mele, banuind ca voi voi plati premium pentru serviciile oferite, am fost din nou placut surpsins sa vad ca si preturile sunt foarte bune.”

Radu Chiose Extrem de multumit

“Am făcut o comanda la Decora Design, recent, și am fost foarte mulțumit.
Sunt amabili, atitudine pro-client, profesioniști, punctuali, și nu in ultimul rând, au lucruri de calitate.”

Gabriel IulianFoarte multumit

“Profesionalism, materiale superbe, promptitudine. Totul a iesit super! Felicitari!”

Camelia CazacuFoarte multumita

“Mulțumesc echipei Decora Design ca mi-au făcut viața mai ușoară și achiziția placuta. Am apreciat fiecare pas, de la serviciul de consultanta pana la materiale și accesorii. Va felicit pentru profesionalism și atenția la detalii.”

Oana TotoraFoarte multumita

“O echipa de oameni minunati care gasesc usor soluti la cererile clientilor, ne bucuram sa avem langa noi oameni care pun pasiune in cea ce fac. Recomand cu toata caldura”

Ciobanu Nicusor Foarte multumit

“Mersi mult de tot - abia astept sa mai colaboram ati facut o treaba excelenta!

Daca va pot ajuta cu ceva, va rog sa imi spuneti!

Multumesc. Incepe si casuta mea sa arate a ceva locuibil :)””

Oana”Sunt asa de fericita!!

“Am intalnit la Decora Design nu doar un business cu produse variate, de o reala calitate, ci si o echipa unita, primitoare, fiecare membru completandu-l perfect pe celalalt, astfel incat clientilor nu le ramane de facut nimic altceva decat sa se bucure de produsele Decora (perdele si draperii) si de serviciile complete, realizate cu drag de fiecare membru al echipei in parte.

Profesionalismul cu care trateaza orice proiect, traditia lor pe piata romaneasca si internaționala si chiar discretia pe care le-o ofera clientilor ii recomanda in orice context ca fiind specialistii in design interior si lideri pe piata perdelelor si draperiilor.”

Herbert E.Arhitect

“Cand ai nevoie de un anumit serviciu, in permanenta ai temerea ca proiectul tau nu este prioritar pentru compania respectiva si ca nu va iesi conform indicatiilor si nevoilor tale. In colaborarea avuta cu Decora Design, am avut incredere pe tot parcursul proiectelor noastre ca se lucreaza pentru indeplinirea cerintelor mele. Pot spune cu certitudine ca Decora Design este o companie care da dovada de profesionalism, promptitudine, flexibilitate si este orientata catre nevoia clientului.”

Cosmin RotarescuGeneral Manager – Lloyd’s RSS

“Multumesc mult, sunt foarte multumit - totul a iesit așa cum imi doream! Perdelele si draperiile sunt, intr-adevar, mai frumoase decat speram.”

Toni C.Foarte multumit

“Voiam sa va multumesc si sa va spun ca draperiile sunt foarte foarte frumoase, iar colegii dumneavoastra - extrem de draguti si profesionisti. Apreciez foarte mult implicarea dumneavoastra!”

Silvia F.Super!!

“Doresc sa va multumesc si sa va spun ca sunt foarte incantata de perdelele realizate de dumneavoastra.”

Roxana P

“Va multumesc pentru promptitudine. Imi place foarte mult cum incadreaza perdelele fereastra - pun in evidenta intreaga camera. Sunt foarte frumoase.”

Avram A

“Multumim! Ati lucrat excelent cu totii! Va recomand cu cea mai mare caldura oricui!”

Margarita M.