Alte Colectii Decora Design


Dedar Milano Romania

Fondată în 1976, Dedar este o companie de familie, care exprimă un stil personal prin alegerea colecțiilor contemporane. Situat aproape de Como, în inima unei zone de producție, Dedar Romania experimentează și inovează pentru a atinge perfecțiunea produselor printr-un dialog permanent cu acei specialiști de textile care sunt cei mai familiarizați cu tehnicile folosite în producerea de țesături excelente.

Caracterizată de palete de culori fermecatoare și modele neașteptate, țesăturile lui Dedar combină fire prețioase cu cercetarea în domeniul tehnologiei fibrelor pentru a oferi diferite soluții pentru perdele, tapițerii și acoperirea pereților cu diverse tipuri de tapet care emana eleganta. Din 2011, Dedar este partenerul companiei Hermès pentru producția și distribuția colecțiilor de țesături de casă și de tapet, afișate în toate sălile de prezentare Dedar.

La Decora Design, croim la comanda perdele clasice, rejanse, draperii, drapaje cu pasmanterii, snururi, perdele si draperii pe capse, bride. De asemenea, facem diferite cute manuale, cute fixe, cuverturi, fețe de perna cu incrustatii sau aplicatii. Remodelam huse de canapea, tapiserii, scaune sau fotolii si croim borduri, drapaje si sisteme romane atipice.

Va invitam si pe dumneavoastra sa fiti mereu aproape de noile tendinte internationale prin produsele pe care le gasiti la Decora Design.

Va asteptam la showroom-ul nostru pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.