Colectii Decora Design


Prestigious Textiles Romania

Prestigious Textiles Romania este o companie cu peste 25 de ani de experienta. Cu sedii in UK, Franta, China, Olanda si nu numai, inovatia si conceptele indraznete stau la loc de cinste in portofoliul lor de produse.

Producatori de seama de tapet si materiale textile, compania Prestigious Textiles Romania reuseste sa surprinda cele mai fresh trenduri din toata lumea si, in acelasi timp, sa adauge fiecarei colectii elemente originale si surprinzatoare.

Alaturarea texturilor, culorilor si materialelor duce la crearea unor solutii de decorare si amenajare pline de inspiratie si originalitate.

La Decora Design, croim la comanda perdele clasice, rejanse, draperii, drapaje cu pasmanterii, snururi, perdele si draperii pe capse, bride. De asemenea, facem diferite cute manuale, cute fixe, cuverturi, fețe de perna cu incrustatii sau aplicatii. Remodelam huse de canapea, tapiserii, scaune sau fotolii si croim borduri, drapaje si sisteme romane atipice. Alaturarea texturilor, culorilor si materialelor duce la crearea unor solutii de decorare si amenajare pline de inspiratie si originalitate.

Va invitam si pe dumneavoastra sa fiti mereu aproape de noile tendinte internationale prin produsele pe care le gasiti la Decora Design.

Va asteptam la showroom-ul nostru pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.