Produse Decora Design

Covoare


Covoare moderne

Cele mai noi colectii de covoare moderne, avand imprimeuri grafice abstracte sau geometrice, pe alocuri cu accente retro sau irizatii cosmice, covoare inspirate din natura, futuriste sau minimaliste, le gasiti la Decora Design.

Pentru un plus de expresivitate, puteti alege dintre sute de modele si materiale de de la cei mai buni producatori europeni, innodate mecanic, lucrate sau tesute de mana.

Prin diversitatea cromatica si modelele variate, aceasta gama de covoare reprezinta adevarate opere de arta si totodata protejeaza pardoseala si ofera o izolatie termica substantiala.

Pentru a face alegerea potrivita incaperii pe care doriti sa o decorati, va oferim servicii complete pentru lumea fascinanta a tesaturilor si va invitam la showroom-ul din Piata Romana, unde puteti vedea si compara diferite modelele de covoare moderne.

Decora Design a fost intotdeauna sinonim cu materiale de inalta calitate, combinate cu maiestrie de experienta si de un design distins. Oferim servicii complete pentru lumea fascinanta a tesaturilor si, datorita cunostiintelor aprofundate pe piata designului de interior, oferim produse competitive pentru toate categoriile de produse Decora Design.

Va invitam la showroom-ul Decora Design pentru a descoperi fiecare tesatura din aceasta colectie de covoare clasice, apartinand stilurilor: clasic arabesc, baroc, romantic, nomad sau rustic, art deco sau eclectic.