Referinte

Corporate


Corporate

Corporate pentru noi inseamna atat un mediu eficient pentru a-ti desfasura activitatile lucrative precum si un spatiu care sa iti ofere o stare de bine, un mediu placut, incantator si in acelasi timp creat pentru stimularea vizuala.

Biroul a devenit un mediu unde eficienta trebuie imbinata cu creativitatea iar productivitatea exprimata prin munca in echipa. De aceea, amenajarea “corporate office” a devenit o adevarata provocare in ziua de astazi.

Prin designul interior pe care il adopta o firma se transmite si personalitatea brandului. De asemenea, modul in care biroul este decorat poate influenta perceptia angajatilor si a clientilor asupra companiei.

Un spatiu modern in mediul corporate trebuie sa fie atat elegant, practic, sa ofere intimitate si totodata sa asigure confort si flexibilitate. Decora Design pune la dispozitia clientilor sai cateva elemente necesare pentru asigurarea confortului zilnic in mediile corporate, tinand cont si de functionalitatea si coordonatele estetice ale produselor pe care le propunem.

Pentru birouri, consultantii Decora Design pot sa va recomande rulouri cu sau fara telecomanda, jaluzele verticale ori orizontale, panouri japoneze. Puteti gasi fiecare dintre aceste produse, plus multe altele care s-ar potrivi mediului office, intr-o mare varietate de culori si materiale, avand diversitatea care poate satisface gusturile si nevoile fiecarui client, de la cele transparente, pana la cele mai opace.