Produse Decora Design

Rulouri

Rulouri – La Decora Design puteti gasi rulouri atat din materiale textile, cat si black-out sau dim-out (materiale textile ce au proprietatea de a opaciza). Acestea pot fi montate atat in apartamente, institutii, cat si in cladiri de birouri.

La Decora Design comercializam rulouri cu sau fara telecomanda, intr-o varietate de culori si materiale. Putem sa le alegem impreuna in functie de pozitionarea locatiei dumneavoastra, aici oferta variind de la cele transparente, pana la materiale ce nu permit patrunderea razelor soarelui.

Fiind printre primele lucruri pe care le observam intr-o camera, o alegere inspirata va armoniza intreg spatiul, putand chiar deveni unul dintre cele mai admirate elemente dintr-o cameră. De asemenea, se incadreaza extrem de bine in orice decor datorita diverselor modele si culori disponibile.

Puteti alege materiale sau imprimeuri care permit patrunderea luminii sau puteti crea o atmosfera intima prin alegerea unor rulouri sau jaluzele cu imprimeuri mai dense sau chiar opace. Alaturi de noi, veti reusi sa transpuneti personalitatea, gusturile si stilul dumneavoastra de viata in decorarea ferestrelor.

Decora Design va poate oferi o gama variata de materiale pentru rulourile sau jaluzelele alese, disponibile intr-o paleta bogata de culori si imprimeuri.

Va asteptam la showroom-ul nostru din Piata Romana pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.

Rulouri Jaluzele (1)