Colectii Decora Design


Kobe Romania

Kobe Romania reuseste mereu sa ne surprinda cu noi modele de perdele si draperii, tapet, jaluzele, tapiserii si alte tesaturi pline de rafinament si bun gust. Alaturi de Kobe Romania, Decora Design poate sa va ofere o casa decorata dupa cele mai inalte standarde internationale ale designului interior.

Cu reprezentante in Germania, Austria, Turcia si Belgia sau Olanda, dar si in alte locatii internationale, cei de la Kobe sunt mereu in pas cu moda aducand un plus de stil in case din intreaga lume. Perdele si draperiile lor imbogatesc ferestre de toate tipurile si le adauga un plus de rafinament, in timp ce colectiile lor se reinnoiesc in mod constant.

Alaturi de ei, Decora Design poate sa va ofere o casa decorata dupa cele mai inalte standarde internationale ale designului interior.

La Decora Design, croim la comanda perdele clasice, rejanse, draperii, drapaje cu pasmanterii, snururi, perdele si draperii pe capse, bride. De asemenea, facem diferite cute manuale, cute fixe, cuverturi, fețe de perna cu incrustatii sau aplicatii. Remodelam huse de canapea, tapiserii, scaune sau fotolii si croim borduri, drapaje si sisteme romane atipice.

Va invitam si pe dumneavoastra sa fiti mereu aproape de noile tendinte internationale prin produsele pe care le gasiti la Decora Design.

Va asteptam la showroom-ul nostru pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.