Produse Decora Design

Perdele si draperii

Perdele si draperii de lux

O casa de vis, cele mai fine tesaturi, cele mai creative modalitati de decorare a ferestrelor.

Perdele din matase, draperii de catifea, texturi si tesaturi aduse de la cei mai mari producatori, dar si cusaturi manuale vor da incaperii dumneavoastra un aspect luxuriant. Tesaturile din in pot da o nota de caldura spatiului.

Daca doriti sa oferiti un aer luxuriant si rafinat livingului sau dormitorului dumneavoastra, atunci cu siguranta ar trebui sa luati in considerare perdelele si draperiile de matase sau catifea. Alegand perdele si draperii de lux personalizate din aceste tesaturi superbe, cu siguranta veti avea efectul dorit. Chiar daca doriti o tesatura mai simpla sau imbinata prin diferite tehnologii de tesere, matasea se face remarcata in orice stil al designului interior.

Avem colectii exclusiviste de perdele si draperii diafane, cu si fara microbroderii, ce vor aduce eleganta si rafinamentul in casele dumneavoastra.

Va invitam la showroom pentru a consulta cataloagele noastre cu perdele si draperii de lux pentru apartamente, case, vile, sau pentru orice interior modern – perdele si draperii pentru cluburi, restaurante sau hoteluri.

La showroom-ul nostru din Piata Romana veti putea descoperi fiecare tesatura din aceasta colectie.