Perdele si draperii din gama de lux

Perdele din matase, draperii de catifea, texturi si tesaturi de calitate aduse de la cei mai mari producatori, dar si cusaturi manuale vor da incaperii dumneavoastra un aspect luxuriant. Tesaturile din in pot da o nota de caldura spatiului.

Daca doriti sa oferiti un aer luxuriant si rafinat livingului sau dormitorului dumneavoastra, atunci cu siguranta ar trebui sa luati in considerare perdelele si draperiile de matase sau catifea. Alegand perdele si draperii de lux personalizate din aceste tesaturi superbe, cu siguranta veti avea efectul dorit. Chiar daca doriti o tesatura mai simpla sau imbinata prin diferite tehnologii de tesere, matasea se face remarcata in orice stil al designului interior.

Avem colectii exclusiviste de perdele si draperii calitative diafane, cu si fara microbroderii, ce vor aduce eleganta si rafinamentul in casele dumneavoastra.

Va invitam la showroom pentru a consulta cataloagele noastre cu mii de modele de perdele si draperii de lux pentru apartamente, case, vile, sau pentru orice interior modern – perdele si draperii pentru cluburi, restaurante sau hoteluri.

Va asteptam la showroom-ul nostru pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.

Galerie de imagini :


O parte din furnizorii nostri :

Zimmer & Rohde-COLECTII
Alhambra-COLECTII
Kobe-COLECTII
Sanderson-COLECTII
Prestigious Textiles-COLECTII
Mottura-COLECTII
Thevenon 1908-COLECTII
Jab-COLECTII
Houlés-COLECTII
Lelièvre-COLECTII
Serge Lesage-COLECTII
222Simta Spa-COLECTII