Produse Decora Design

Tapet decorativ modern

Alege modelul preferat de tapet modern si reinnoieste-ti casa! Avem modele diverse de tapet decorativ modern, cu aspect metalic, cu diverse aplicatii, fototapet 3D, cu elemente din natura, elemente geometrice sau abstracte, etc.

Tapetul modern modifica luxos camere de hotel, restaurante si, in general, proiecte de amenajare din domeniul HORECA.

Alegeti modelul preferat de tapet modern, tapet de prima clasa de finisare si creaza o ambianta speciala! Totodata, aceste modele de tapet sunt potrivite atat pentru spatii de birouri, hoteluri, magazine, restaurante si sali de evenimente.

Va oferim o varietate de texturi, nuante, motive si stiluri de tapet potrivite pentru orice tendinta de amenajare. Tototdata oferim servicii complete de consultanta si proiectare, de consiliere in alegerea modelului potrivit de tapet si montaj.

Daca doriti sa oferiti un design modern, potrivit pentru dormitor, sufragerie, hol, bucatarie, living, birou sau orice alt proiect de amenajare de interior, veti reusi cu ajutorul unei colectii impresionante de tapet modern. Va asteptam la showroom, unde veti putea gasi de asemenea, tapet lavabil si superlavabil.

Va asteptam la showroom-ul nostru din Piata Romana pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.