Produse Decora Design

Accesorii textile

Ciucuri


Ciucuri – Ciucurii sunt accesorii textile ce pot adauga un plus de stil draperiilor dumneavoastra. La Decora Design puteti gasi ciucuri din matase, bumbac sau alte materiale, care, asortate unor draperii potrivite sau atasati pernelor decorative ar putea completa perfect decorarea ferestrelor dumneavoastra prin aceste detalii pline de rafinament.

Detaliile fac diferenta! DecoraDesign.ro va pune la dispozitie o gama diversificata de fete de masa, naproane, servete, huse de scaune, cuverturi simple sau cu aplicatii de dimensiuni speciale, de diferite culori – toate acestea pentru a aduce in casele dumneavoastra produse de calitate, ce va vor bucura in fiecare moment si vor face fiecare incapere mai primitoare.

Am adaugat o serie de materiale din piele ecologica, piele sintetica, piele falsa, vinilin, imitatie de piele, piele artificiala, oferind astfel alternativa ecologica la materialele traditionale de referinta.

Decoratiunile textile pot adauga un plus de stil si eleganta camerei, specialistii Decora Design acordand o mare atentie detaliilor. Frumusetea sta, deseori, in lucruri mici.

Va asteptam la showroom-ul nostru din Piata Romana pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.