Colectii la Decora Design


Colectiile noastre de perdele, draperii, tapet si alte tesaturi pentru decoratiuni complete sunt impresionante, atat prin calitatea produselor precum si prin diversitatea pe care am reusit sa o construim prin trecerea timpului.

La Decora Design, gasesti in permanenta un registru impunator de modele exprimat totodata printr-o gama de culori extravaganta. In prezent, avem numerosi furnizori din intreaga Europa si astfel colectiile noastre de produse sunt mereu in trend. Cele mai noi colectii de perdele, draperii, tapet, jaluzele si, in general, tesaturi pentru diferite utilizari pot fi gasite la Decora Design.

Ne mandrim cu varietatea materialelor si paletelor cromatice regasite in gama noastra de produse. Cu peste 7000 de tesaturi pentru perdele, draperii si tapiserii, nenumarate texturi, culori si modele, Decora Design este locul in care cu siguranta vei gasi ceea ce cautai.

Va asteptam la showroom-ul nostru pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.

Zimmer & Rohde-COLECTII
Alhambra-COLECTII
Kobe-COLECTII
Sanderson-COLECTII
Prestigious Textiles-COLECTII
Mottura-COLECTII
Thevenon 1908-COLECTII
Jab-COLECTII
Houlés-COLECTII
Lelièvre-COLECTII
Serge Lesage-COLECTII
222Simta Spa-COLECTII
ALTE COLECTII